За нас

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ е компания с над 15 годишна история, която инвестира в изграждането и управлението на висок клас недвижими имоти. Към момента портфолиото на дружеството включва две модерни офис сгради в гр. София, хотел (ваканционно селище) в Банско, ваканционно селище в Созопол, почивна база в Черноморец, проект в Паничище и земя в Сандански, Сапарева баня, и Созопол. Капиталът на дружеството е в размер на 78 545 400лв., разделен в 78 545 400 броя поименни, безналични акции с право на глас.

Акциите на дружеството се търгуват на Българската фондова борса от 2006 г. (борсов код FPP). ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ е носител на множество награди, сред които награди на Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите, награда „Инвеститор на годината“ в сектор „Туризъм“ за 2013 г. и др. 

Част от портфолиото на компанията са в.к. „Санта Марина“ в гр. Созопол, което е носител на “PRIX D’EXCELLANCE AWARD ОТ 65-я конгрес на FIABCI и четиризвездния хотел „Св. Иван Рилски СПА Ризорт“ в гр. Банско, удостояван многократно с награди от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация в ежегодния конкурс за най-добри хотели в България.  

Банка депозитар на дружеството е Обединена българска банка АД.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ е възложило дейности по чл. 27 от ЗДСИЦДС на следните, одобрени от КФН, лица: ФеърПлей Интернешънъл АД, Камен Каменов ЕООД, Бокал Инженеринг ООД, ТАЛ Инженеринг ЕООД, Майор и Ко ООД и ФеърПлей Проджект Мениджмънт ЕООД.