„ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ на 15 години

На 12 юли 2021 г. с коктейл в лятната градина на ресторант „La Branche”, в хотел „Кристъл Палас“, в центъра на София, „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ отбеляза 15-та си годишнина като публично дружество.

Представители на инвестиционната общност, акционери, банкери, журналисти, оценители, финансисти, консултанти, брокери,  бивши и настоящи служители и членове на мениджмънта на дружеството, почетоха поканата на Съвета на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ – г-жа Ваня Ангелова, г-жа Виолета Кабзималска-Тахрилова и г-н Райчо Дянков.

В уютната градина на ресторант „La Branche”  се обсъдиха успешните за тези 15 години проекти на дружеството в Созопол, Банско, Черноморец и София, както и бъдещите планове за диверсификация на портфейла на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ.

Сред прохладата на градината в горещия юлски ден се родиха и някои интересни идеи, които Съвета на директорите ще изложи на акционерите на предстоящото на 21 юли 2021 г. извънредно общо събрание на акционерите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ, касаещи по-ефективното управление на разнородните активи на дружеството. 

Има и добри новини за вече упражнени варанти в подписката за увеличение на капитала на дружеството, при условие че Съвета на директорите бъде овластен за това, средствата да се използват за придобиване на два нови актива в София – офис сградата „ФеърПлей Бизнес Хъб“ на ул. „Люба Величкова“ 9 в район „Лозенец“ и парцел с проект за административни сгради на бул. „Янко Сакъзов“ 7, в район „Оборище“.

Фото 1. В.с. „Санта Марина“, Созопол,  в разгара на лятото и ден преди празника на Св. Марина – 17 юли, празник и на ваканционното селище.