Ваканционно селище "Санта Марина" изцяло оперативно от 1 юни 2021 след сключени договори за наем на търговски и административни площи

На 1 юни 2021 г. ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ, в съответствие с овластяване от Редовното годишно общо събрание на акционерите на дружеството, проведено на 28 май 2021 г., сключи договор за наем на обособени помещения в търговско- обслужващи сгради, находящи се в землището на гр. Созопол, ваканционно селище „Санта Марина“: Сграда за комплексно обществено обслужване с ресторант, магазини, спа, перално и открит басейн; Търговски комплекс № 1 и Търговски комплекс № 2, както и за магазин 3 в комплекса.  

Втори договор е сключен за отдаването под наем на Почивната база в гр. Черноморец, общ. Созопол.

По този начин нормалното функциониране на Ваканционно селище „Санта Марина“ в  Созопол е обезпечено за целия летен сезон 2021 и до края на май 2022 г.  Базата в Черноморец е част от ваканционния комплекс „Марина Хил“ в Черноморец – част от портфейла на дружеството, предназначена за продажба.   

Комплексът „Санта Марина“ разполага с работещи 2 обновени ресторанта с покрити тераси, пицария с покрита тераса, открит бар, фитнес зала, тенис кортове,  СПА и медицински центрове, супермаркети, магазин, рецепция за приемане на собственици и гости на „Санта Марина“, детски площадки – всичко разположено в над 140 000 кв. м паркова среда, сред борове и свеж морски въздух.

Подробности за възможностите за почивки са
налични на адрес  
https://www.santamarina.bg/, където може да се открие и запазената марка
на Феърплей – жилищни имоти в затворени комплекси.  На адрес https://www.marinahill.com/ могат да се видят жилищни имоти за продажба
в комплекса „Марина Хил“, гр. Черноморец.

Райчо
Дянков   

Председател
на СД и Изпълнителен директор

"ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ