Ваканционно селище „Санта Марина“, Созопол е отворенo и посреща собственици на апартаменти и гости. Както всяка година, търговските площи на територията на комплекса отварят поетапно и ще работотят през целия сезон „Лято 2020“.

Във връзка с информация, публикувана в страницата на медията „Investor.bg“, ръководството на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ заявява, че Ваканционно селище „Санта Марина“, Созопол е отворенo

и посреща както собственици  на апартаменти, така и гости. Както всяка година, търговските площи на територията на комплекса отварят поетапно и ще работотят през целия сезон  „Лято 2020“.

Поради големият интерес за дългосрочно наемане на апартаменти в комплекса, както и стартиращия летен сезон, селището вече функционира, при спазване на всички изисквания и препоръки на Министерството на туризма и Министерството на здравеопзаването.   

„ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт“ ЕООД продължава да управялва и поддържа курорта. Рецепцията в комплекса не е спирала работата си и предлага всички услуги по настаняване и посрещане на гости и собственици. В комплекса са отворени още: ресторант „Вива Маре“ и аквабар „Бриз“ (на открито), басейн, детски басейн и соларни тераси, супермаркет, както и 8-те тенис корта в парка над селището. Съобразно заетостта на легловата база, присъствието на собствениците на апартаменти и метеорологичните условия, в комплекса предстои поетапното отваряне на медицинския център, плажовете и останалите ресторанти, магазини и други услуги и съоръжения.

Ваканционно селище „Санта Марина“ ежегодно посреща собственици и гости в над 1500 апартамента. Селището разполага с 5 зони с басейни и соларни тераси, четири тематични ресторанта, магазини, уелнес център и много други услуги и съоръжения. 

Преговорите за наемане на част от търговските обекти в комплекса са в заключителна фаза и предстои подписване на сезонни договори за наем, за които ще информираме гостите на комплекса, собствениците на апартаменти и инвестиционната общност.

Предложенията на ръководството на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ за дългосрочното отдаване на търговските обекти във Ваканционно селище „Санта Марина“ ще бъдат представени на Общото събрание на дружеството.   

С пожелание за хубави празници, очакваме Ви във Ваканционно селище „Санта Марина“, Созопол. 

Бъдете здрави и усмихнати!

Райчо Дянков

Изпълнителен директор

„ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ