Ваканционно селище „Санта Марина“ на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ, получи максимална оценка 6 от Holiday Check

ВАКАНЦИОННОТО СЕЛИЩЕ САНТА МАРИНА ПОЛУЧИ МАКСИМАЛНА ОЦЕНКА 6/6 ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НЕЗАВИСИМ ПОРТАЛ ЗА ПРЕГЛЕД И РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛИ В НЕМСКОЕЗИЧНОТО ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВО HOLIDAY CHECK

 Ваканционно селище „Санта Марина“ – част от портфолиото луксозни ваканционни имоти на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ,  получи сериозно признание за качествата и нивото на предоставяните на клиентите си услуги.

 „Санта Марина“ получи максимална оценка 6/6 от най-големият независим портал за преглед и резервация на хотели в немскоезичното интернет пространство HolidayCheck. HolidayCheck дава възможност на хората да намерят идеалния хотел, за да отговорят на нуждите си и да резервират своята почивка директно. Основните предимства на HolidayCheck са неговата голяма и непрекъснато разширяваща се база данни за хотели с над 9,4 милиона рейтинги и над 10 милиона частни снимки и видео за почивка, както и съвети за пътуване. HolidayCheck работи и с допълнителен информационен канал под формата на най-големия немскоезичен форум, който обхваща оживена общност с над 2,8 милиона публикации. 

ЗА ВАКАНЦИОННОТО СЕЛИЩЕ „САНТА МАРИНА“, СОЗОПОЛ

Ваканционно селище „Санта Марина“ се намира на 2 км северно от старинния град Созопол на площ от 145 000 кв.м. „Санта Марина“ е разположена на брега на морето, сред борова гора в съчетание с много и разнообразни дървесни и  храстови видове. Селището включва 78 действащи 3- и 4-етажни вили с изцяло оборудвани апартаменти в т.ч. кухни, както и широка гама от услуги и съоръжения. На разположение на гостите ни са два супермаркета, ресторанти и пицария, с възможност за доставка по домовете; рецепция, детски кът и анимационна програма на три езика; плувни и детски басейни със слънчеви тераси, пул барове; сладкарница, разни магазини, СПА център и фризьорски салон, медицински център, 6 тенис корта и футболни игрища. По-голяма част от площта на „Санта Марина“ e заета от гора и паркова среда с хиляди метри пешеходни алеи. Добрата обезпеченост с услуги, интернет достъп плюс близостта до Созопол и Бургас са обект на особен интерес сред хората с възможност за отдалечен достъп до работните си места.

За повече информация:

Милена Захариева – Силаги, Директор за връзки с инвеститорите

 Тел.: 02/ 8 199 103; e-mail: office@fpp.bg